huurvoorwaarden

1 Prijzen.

- Al onze prijzen zijn INCLUSIEF btw, verzekering met €1000 eigen risico per schadedossier (dit is tevens ook de waarborg), gas en wc-product.(niet in de westfalia)
- Dieselverbruik: oplevering met volle tank en terug binnen leveren met volle tank. Het eventuele verschil is ten laste van de huurder. Extra dieselbrandstof, extra vulling van gas en water zijn ten laste van de huurder.
- Bij elke boete die na de huur ontvangen wordt, zal een administratieve kost van €20 worden aangerekend boven op het bedrag van de boete.

-Maximum 900km per weekend inbegrepen. Extra km=€0,20/km.

-Maximum 2000 km per week inbegrepen. Extra km = €0,20/km.

-Onbeperkt aantal km vanaf 3 weken huur. Iedere 1000km water-en oliepeil nazien.


2 Verhuurtermijnen

-Weekendverhuur (of 3 nachten): Afhalen vrijdagnamiddag tussen 15u en 18u en inleveren op maandagvoormiddag tussen 9u en 10u. Niet mogelijk in het hoogseizoen.

-In het laag-en tussenseizoen afhaling op alle weekdagen tussen 15u en 18u. (Niet op zon- en feestdagen) Inleveren tussen 9u en 10u.(minimum 3 nachten)

-Hoogseizoen: Altijd van zaterdag tot zaterdag. Afhalen op afspraak volgens planning tussen 15u en 18u. Inleveren tussen 9u en 10u.

-Schoolvakanties enkel verhuur per week van zaterdag tot zaterdag.

Voor te laat binnenbrengen rekenen we een supplement van €50/u.


3 Uitrusting

- Volgens inventaris per voertuig.(zie bijlage)


4 Niet toegelaten

- Meebrengen van eigen toestellen zoals friteuse, waterkoker, microgolf...

- Roken is absoluut verboden.

- Huisdieren zijn niet toegelaten in de volkswagen kepler en in de sunliving A 75DP.

- Huisdieren wel toegelaten in de Chausson C714


5 Voorwaarden

- Alle wagens zijn geschikt voor bestuurders in bezit van een rijbewijs B. Minimumleeftijd bestuurder: 28 jaar en 4 jaar vrij van ongevallen.

- Verhuur van onze voertuigen kan enkel bij gebruik voor Europese bestemmingen.

- In geval van overmacht (bij schade of dergelijke) heeft RD-verhuur het recht om de huurovereenkomst te annuleren zonder enige vorm van schadevergoeding of herroeping. Betaalde voorschotten worden 100% terugbetaald.

- Het is verboden het voertuig te gebruiken voor vervoer van eender welke vorm van verboden middelen, apparatuur, drugs, illegale personen of goederen, conform de Europese wetgeving.

- Een overtreding met inbeslagname van het gehuurde voertuig zal onherroepelijk leiden tot het betalen van een schadevergoeding door de overtreder-huurder aan aan rd-verhuur. Deze schadevergoeding is gelijk aan de volledige aankoopsom van het gehuurde voertuig.

- Bij eventuele problemen bij motor of onderstel: BEL 080055505(België) en +32 78 055 505 (buitenland) .Schade onderweg dient binnen de 24u gemeld te worden aan Rd-verhuur. Zo kunnen we de nodige maatregelen treffen VOOR uw terugkomst.

- De Mobilhome wordt aan de huurder afgegeven in perfecte staat zowel wat het koetswerk, motor en mechanische onderdelen als binnenruimte en bekleding betreft, zonder uiterlijk zichtbare schade, met uitzondering van gebeurlijke schade die op het vertrekdocument zal worden vermeld.

- De huurder is zelf verantwoordelijk voor het laden van het voertuig en het eventueel overschrijden van de maximum toegelaten massa. Boetes en gevolgen steeds ten laste van de huurder.

- Elke schadereparatie, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijk reinigingen gebeuren op koste van de huurder. In elk voertuig ligt een inventaris alsook de kostprijs bij verlies of schade.

- Toilet, koelkast,... moeten leeg en gereinigd zijn. Bij aflevering van niet gereinigd voertuig wordt €150 aangerekend. €75 voor de buitenkant en €75 voor de binnenkant. Afvaltank en toiletcassette zijn leeg en gereinigd. Wanneer dit niet is gebeurd, wordt een bedrag van €50 aangerekend. De volledig inboedel is proper bij inlevering. Tafels en stoelen zijn proper. Graag extra aandacht bij de "laatste afwas" van potten, pannen, borden, bestek... Wanneer dit niet of gebrekkig is gebeurd, wordt een extra kost van € 50 aangerekend.

- Poetsen van de wagen mag NOOIT in carwash of met de hogedrukreiniger gebeuren. RD verhuur voorziet de geschikte poetsproducten, enkel deze mogen gebruikt worden. In geen geval mag er gebruik gemaakt worden van een schuurspons.


6 Betaling

-Bij het opmaken van de verhuurovereenkomst dient een voorschot van €350 te worden voldaan.(BE30 7360 3517 6611) Het tweede deel van het huurbedrag moet samen met de waarborg van €1000 op de bankrekening staan van RD verhuur ten laatste 7 dagen voor het vertrek. Betaling enkel via overschrijving. Bij niet tijdig betalen (ook niet na verwittiging via mail of telefoon) wordt de huurovereenkomst geannuleerd. In dat geval worden er annuleringskosten in rekening gebracht .

-De waarborg zal aan de huurder worden terugbetaald bij correcte teruggaven van de mobilhome. In voorkomend geval na aanrekening van de uit het contract voortvloeiende verbintenissen in hoofde van de huurder. In geval de huurder de mobilhome bij het einde van de huurtijd beschadigd inlevert, zal de waarborg slechts worden teruggegeven aan de huurder nadat een akkoord wordt bereikt omtrent de kostprijs van de nodige herstellingen. De waarborg brengt de huurder geen intresten op.


Annulering door de huurder

Indien de huurder de overeenkomst annuleert, zijn volgende annuleringskosten verschuldigd:

- bij annulering tot de 30ste dag voor vertrek: het verschuldigde voorschot;

- bij annulering vanaf de 30ste dag tot de 14de dag: 50% van de huursom;

- bij annulering vanaf de 14de dag tot de laatste dag voor vertrek: 90% van de huursom;

- bij annulering op de vertrekdag zelf of later: de volledige huursom.RD-verhuur: +32 486 53 89 04Meer items
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x