Over ons

Welkom bij RD Verhuur


Ook wel: Rob, Maaike & Co, camping since 2005, klaar om onze ervaring met jou te delen!

Ons gezin groeide van 2 naar 6 op 10 jaar tijd. Onze kampeerervaring startte bij een vouwwagen, telt een paar jaren in de caravan, maar nu genieten we van het comfort en de voordelen van een mobilhome. En dat is vast ook iets voor jou.

Rd-verhuur  is een kleinschalige verhuurservice: we vinden het belangrijk om onze beste service én ons verhaal met je te delen.


De zon achterna

Reizen met een mobilhome is vrijheid op wielen! Je start de motor en krijgt een instant vakantiegevoel. Geen gedoe met tickets en boekingen naar een bestemming die plots toch niet zo zonnig lijkt. Je stapt in en checkt de weerapp: stel de GPS in op ‘richting zon’. Is de bestemming toch niet helemaal wat je zocht? Zoek gewoon de volgende op!

Byebye tentstokken

Samen een IKEAkast monteren is een relatietest, zeggen ze. Maar het opzetten van een tent na een autorit van uren past ook in die categorie! Niet met een mobilhome . Parkeren, pyjama aan en rusten na de reis.

Vrede op de achterbank

Wie al eens een autovakantie ondernam met een kroostrijk gezin kent vast de ruzies op de achterbank. In een mobilhome hebben je kinderen tijdens de rit meer ruimte en dus minder reden tot discussie. Hun knieën plakken niet tegen elkaar aan, dus ze vliegen elkaar minder in de haren. Het gevoel van ruimte in het leefgedeelte van de mobilhome zorgt ook voor hen voor een instant vakantiegevoel!

Slapen onder de sterren... op een echt bed

Kamperen is charmant, maar slapen op een luchtmatras iets minder. Onze mobilhomes beschikken over kwaliteitsmatrassen en lattenbodems die de nachten aangenaam maken. Het feit dat je niet tegen de grond ligt zoals in een tent, maakt kamperen met een mobilhome ook mogelijk in het voor- en najaar, doordat je beter van grondvocht en –koude bent afgeschermd.


Wie op vakantie een portie Vitamine D wil opdoen, vangt het meest zon op een camping of camperplaats. We houden van een portie buitenlucht en het directe contact met de natuur.  Maar wel voorzien van een mobiel huis met een degelijk bed!

Onze kinderen genieten van het sociale aspect: vrienden maken en vrij over het terrein kunnen lopen, zonder dat wij ons zorgen moeten maken over hun veiligheid. Tijdens de peuterjaren genoten we van de vele buitenspeelopties vlak bij onze kampeerplek. Nu ze opgroeien, ontglippen ze met plezier ons gezichtsveld, zonder dat we ons zorgen moeten maken over hun veiligheid.

Kamperen is dè manier om ook pubers te motiveren voor een gezinsvakantie. Ze hoeven immers niet de hele tijd met hun ouders in een appartementje te zitten: op de camping vallen altijd wel leeftijdsgenoten te vinden. Met wat geluk oefenen ze zelfs hun talen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x